DOLAR 32,2635 0.11%
EURO 35,0623 0%
ALTIN 2.501,830,08
BITCOIN 2134005-1,07%
Diyarbakır
26°

PARÇALI BULUTLU

03:53

İMSAK'A KALAN SÜRE

AK Parti Diyarbakır Büyükşehir Belediye Lider Adayı Mehmet Halis Bilden, Halkla Kucaklaşacak

AK Parti Diyarbakır Büyükşehir Belediye Lider Adayı Mehmet Halis Bilden, Halkla Kucaklaşacak

ABONE OL
Ocak 22, 2024 16:24
AK Parti Diyarbakır Büyükşehir Belediye Lider Adayı Mehmet Halis Bilden, Halkla Kucaklaşacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ak Parti‘nin mahallî seçimlerde Diyarbakır Büyükşehir Belediye Lider adayı Mehmet Halis Bilden, “Herkesle kucaklaşacağız, hemdert olacağız. Liyakatten, şeffaflıktan ve demokratik yollardan asla şaşmayacağız. Hesap sorulan, hesap veren ve ulaşılan biri olacağım.” dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Lideri Recep Tayyip Erdoğan’ın iştirakiyle Ankara ATO Congresium’da düzenlenen AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı’nda Diyarbakır Büyükşehir Belediye Lider adaylığı açıklanan Bilden kente döndü.

Diyarbakır Havalimanı

Bilden, programda yaptığı konuşmada, Diyarbakır’ın her mesken, sokak, mahalle, cadde ve köyünde olacaklarını söyledi.

Her eli sıkacak, her kapıyı çalacak ve bütün meskenlere konuk olacaklarını lisana getiren Bilden, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Ayrımcılığı düşman belleyeceğiz. Kaybedecek ya da gönlünü kıracak tek bir vatandaşımız, tek bir hemşehrimiz olmadığı niyetiyle hareket edecek, kardeşliğimizden ve birlikteliğimizden zerre kadar taviz vermeyeceğiz. Herkesle kucaklaşacağız. Liyakatten, şeffaflıktan ve demokratik yollardan asla şaşmayacağız. Hesap sorulan, hesap veren ve ulaşılan biri olacağım. Kentimizin dezavantajlı bölümlerin, çocukların, bayanların, engellilerin, yaşlıların, yetimlerin, dar gelirlilerin daima yanında duracağım. Toplumsal belediyeciliğin yerini mümkün olduğunca genişleteceğim. Eğitim ve sıhhat hizmetlerine tartı vereceğiz. Tarım, kültür, turizm ve sanat faaliyetlerini destekleyecek ve tabana yayacağız. Kentin idaresine her bir vatandaşımızın fikrinin ve hassasiyetinin yansımasını sağlayacağız. Kentimizin değerli sorunlarında halkımızla birlikte karar vereceğiz. Sivil toplum örgütlerimizle sağlıklı bir diyalog kuracağız.”

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Mehmet Galip Ensarioğlu ise 31 Mart seçimlerinde milletin kendisine hizmet edeceği hizmetkarlarını seçeceğini kaydetti.

AK Parti’nin bölgeye huzur getirdiğini belirten Ensarioğlu, “AK Parti gelene kadar ceberut ve vatandaşını ayıran bir devlet vardı. Kimini yok sayan, kiminin inancını, dinini, lisanını, kimliğini yasaklayan bir devlet anlayışı vardı. AK Parti geldi, bütün bunları bir bir kaldırdı.” tabirlerini kullandı.

Bu millete laik olduğu hizmeti getireceklerini söz eden Ensarioğlu, “Şu anda artık ne devletin baskısı ne de örgütün korkusu var. Hizmet ve hizmetkarlar yarışacak. Bu milletin sırtına basa basa istismar edip haksız siyasi kar elde etme devri bitti artık. Herkes bunu bu türlü bilsin.” dedi.

Programda, AK Parti Diyarbakır milletvekilleri Suna Kepolu Ataman ve Mehmet Sait Yaz, AK Parti MKYK üyesi Ali Karakaş ile Vilayet Lideri Mehmet Raşit Ocak da konuşma yaptı.

Etkinliğe, AK Parti’nin Diyarbakır’daki belediye liderleri, ilçe liderleri ve çok sayıda partili katıldı.

Kaynak: AA / Siyaset

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r
backlink satın al