DOLAR 32,3938 0.1%
EURO 34,7760 -0.07%
ALTIN 2.395,31-0,05
BITCOIN %
Diyarbakır
19°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Dicle Belediyespor, ligden çekildiğini duyurdu

Dicle Belediyespor, ligden çekildiğini duyurdu

ABONE OL
Şubat 10, 2024 14:48
Dicle Belediyespor, ligden çekildiğini duyurdu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Diyarbakır‘da, 1’inci Amatör Küme B Kümesi’nde çaba eden ve 21 Ocak’ta geçirdiği kaza sonucu kadro otobüsü devrilen Dicle Belediyespor, ligden çekildiğini duyurdu.

Lice ilçesi Fis Ovası mevkiinde 21 Ocak’ta, Lice Gücü Spor ile oynayacakları maç için yola çıkan 1’inci Amatör Küme B Kümesi’nde çaba eden Dicle Belediyesporlu futbolcuları taşıyan 21 TB 227 plakalı midibüs, yağış nedeniyle kayganlaşan yolda denetimden çıkarak devrildi. Kazada futbolcuların da ortalarında olduğu 19 kişi yaralandı. Kazada 7 futbolcusunun tedavilerinin sürdüğünü belirten kadronun teknik sorumlusu Ramazan Özyurt, birtakım futbolcuların ailelerinin futbol oynamalarına müsaade vermediğini, sportmenlerin sıhhati ve psikolojilerinin bozulduğunu belirterek, ligden çekilme kararı aldıklarını duyurdu.

Kazada kendisinin de ağır yaralandığını belirten Özyurt, “Takımımız, Lice Gücü Spor ile deplasmanda karşılaşacağı maç için Lice’ye giderken, ağır yağış nedeniyle kayan aracın sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu 19 atletimiz ve ben yaralandım. Kelam konusu kazadan 20 gün geçmesine karşın birtakım atletler hala tedavi görmektedirler. Çeşitli yerlerinde kırık ve çıkıklar olan atletlerimizin durumu şimdilik güzele gidiyor. Bu sebeplerden ötürü idare ve teknik heyet bir ortaya gelerek bir durum değerlendirmesi yaptı. Yapılan görüşmeler sonucunda 7 atletimizin hala kazadan kaynaklı yara ve ağrılarının devam ettiği, birçok atletin ailesinde yaşanan tedirginlik ve kaygıdan ötürü tekrar futbol oynamalarına müsaade etmedikleri, geriye kalan tüm atletlerin yaşadığı olayın travmasını atlatamadıkları sonucuna varılmış olup, tüm saydığımız sebeplerden ötürü Dicle Belediye Spor, ligden çekilme kararı almıştır. Alınan kararın katiyen atletlerin sıhhati ve psikolojilerinin bozulmaması tarafında olduğu kanısına varılmıştır” diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

backlink satın al