DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22413620,92%
Diyarbakır
33°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Diyarbakır’da Otobüs Sürücüsü Muavini Ezerek Öldürdü

Diyarbakır’da Otobüs Sürücüsü Muavini Ezerek Öldürdü

ABONE OL
Ocak 9, 2024 09:48
Diyarbakır’da Otobüs Sürücüsü Muavini Ezerek Öldürdü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Olay, 27 Aralık 2023’te sabah saatlerinde, Ergani Otogarı’nda meydana geldi. Otogarda mola veren 34 SD 3321 plakalı şehirlerarası yolcu otobüsünün sürücüsü Sebahattin İnce ile muavini Abbas İşler ve onun yakınları ortasında evvel tartışma, akabinde hengame çıktı. Bunun üzerine Sebahattin İnce, içinde yolcu bulunan otobüsü hareket ettirdi. Otobüsün hareket ettiğini gören İşler, önüne geçerek durdurmaya çalıştı. Bu sırada İşler otobüsün altında kaldı. İnce, İşler’in üzerinden otobüsle geçip yoluna devam etti. Yaşananlar, güvenlik kamerasına yansıdı.

Abbas İşler hayatını kaybederken, Sebahattin İnce ise Ergani çıkışında uygulama noktasında polis tarafından yakalanıp, gözaltına alındı. Sebahattin İnce, süreçlerinin akabinde sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemede ‘Kasten öldürme’ kabahatinden tutuklandı.

‘BİR AN SONLANIP, REAKSİYON GÖSTERDİM’

Sebahattin İnce’nin mahkemedeki tabiri ortaya çıktı. İnce sözünde, Malatya’da tesislerde mola verdikleri sırada Abbas İşler’in öteki yedek sürücüyle kendisi hakkında ileri geri konuştuğunu fark ettiğini söz ederek, “Abbas İşler, benimle ilgili olarak ‘Masaya bayan getirmiş ben bu türlü yapmazdım’ deyince bir an sonlanıp reaksiyon gösterdim. Abbas ile ağız münakaşasına girdik. Tesis işçisi ortaya girdi. Abbas diklenince ben de kendisine cam bardağı attım. Sonrasında Diyarbakır’a yanlışsız yola çıktık. Ergani ilçesine geldiğimizde yolcumuzu terminalden indirmek için durduğumda kalabalık bir kümesi dışarıda görünce kapıyı açmadım. Aracın asıl yetkilisi olan öbür sürücü, aracın kapısını açmamı söyledi. Dışarıda bekleyen şahıslar beni araçtan alarak dışarı çıkardılar. Kalabalık bir küme beni dışarıda dövdü, onlar beni dövünce ben de kendimi otomobilin içine attım. Aracın kapıları sensörlü olduğu için kapanmıyordu. Ben de bu şahısların elinden kaçmak için aracı çalıştırarak olay yerinden uzaklaşmak istedim. Gerimden gelen şahısları ben görmedim. Araca bindiğimde bir ses geliyordu lakin kimsenin otomobilin camına vurduğunu görmedim. Panik halinde aracı çalıştırıp hareket ettiğim için Abbas’ı fark etmeyerek araçla üzerinden geçmişim. Daha sonra olayı öğrendim. Aracın etrafında yolcuların eşyaları olduğu için de üzerinden geçmişsem de bu eşyaların üzerinden geçmişim diye düşündüm. Bu nedenle hür bırakılmayı talep ediyorum” dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Şimdiki

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

backlink satın al