DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN %
Diyarbakır
33°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Diyarbakır’da Otogarda Muavin Ezildi

Diyarbakır’da Otogarda Muavin Ezildi

ABONE OL
Ocak 9, 2024 13:48
Diyarbakır’da Otogarda Muavin Ezildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Diyarbakır‘ın Ergani ilçesinde şehirlerarası otogarda muavini olan Abbas İşler’i ezerek öldüren sürücünün sözü ortaya çıktı. Sürücü Sebahattin İnce tabirinde, “Abbas ile ağız münakaşasına girdik. Tesis işçisi o esnada ortaya girdi. Abbas diklenince ben de kendisine cam bardağı attım. Sonrasında Diyarbakır’a hakikat yola çıktık” dedi.

Olay, 27 Aralık 2023 tarihinde Ergani Şehirlerarası Otogarında meydana geldi. Bursa-Diyarbakır seferini yapan Sebahattin İnce idaresindeki SD 3321 plakalı otobüs, Ergani’de yolcu indirmek için mola verdi. Bu esnada otobüs muavini Abbas İşler ile sürücü ortasında arbede çıktı. İşler’in yakınlarının da hengameye dahil olmasıyla İnce, sürücü koltuğuna geçip yolcuların da içinde olduğu otobüsü hareket ettirdi. Güvenlik kamerasına yansıyan imajda, İşler’in otobüsü durdurmak istediği, o esnada otobüsün üzerinden geçtiği görülüyor.

Panikle olay yerini terk eden Sebahattin İnce, Ergani çıkışında uygulama noktasında polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. İnce, emniyetteki süreçlerinin akabinde adliyeye sevk edilip, çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İnce mahkemede verdiği sözde, Malatya’da mola verdiği tesiste İşler’in kendisi ile ilgili “Masaya bayan getirmiş ben bu türlü yapmazdım” dediğini duyduğunu ve tartışmanın o esnada başladığını belirtti.

“Yolcuların eşyalarının üzerinden geçmişim diye düşündüm”

Muavin Abbas İşler ile ağız münakaşasına girdiklerini tabir eden İnce, “Tesis işçisi tartışmada ortaya girdi. Abbas diklenince ben de kendisine cam bardağı attım. Sonrasında Diyarbakır’a hakikat yola çıktık. Ergani’ye geldiğimizde yolcumuzu terminalden indirmek için durduğumda kalabalık bir kümesi dışarıda görünce kapıyı açmadım. Öteki sürücü, aracın kapısını açmamı söyledi. Dışarıda bekleyen bireyler beni araçtan alarak dışarı çıkardılar. Kalabalık bir küme beni dışarıda dövdü, onlar beni dövünce ben de kendimi otomobilin içine attım. Aracın kapıları sensörlü olduğu için kapanmıyordu. Ben de bu şahısların elinden kaçmak için aracı çalıştırarak olay yerinden uzaklaşmak istedim. Gerimden gelen bireyleri ben görmedim. Araca bindiğimde bir ses geliyordu lakin kimsenin otomobilin camına vurduğunu görmedim. Panik halinde aracı çalıştırıp hareket ettiğim için Abbas’ı fark etmeyerek araçla üzerinden geçmişim. Daha sonra olayı öğrendim. Aracın etrafında yolcuların eşyaları olduğu için de üzerinden geçmişsem de bu eşyaların üzerinden geçmişim diye düşündüm” dedi. – DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

backlink satın al