DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22364200,85%
Diyarbakır
33°

AÇIK

13:16

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Diyarbakır’da Yeni Yılın Birinci Bebekleri Lina ve Umut

Diyarbakır’da Yeni Yılın Birinci Bebekleri Lina ve Umut

ABONE OL
Ocak 1, 2024 00:12
Diyarbakır’da Yeni Yılın Birinci Bebekleri Lina ve Umut
0

BEĞENDİM

ABONE OL

DİYARBAKIR’da yeni yılın birinci bebekleri Lina ve Umut oldu. Vilayet Sıhhat Müdürü Dr. Hakan Pamukçu bebekleri ziyaret ederek, çeyrek altın ikram etti.

Diyarbakır‘da 2024 yılının birinci bebekleri Gazi Yaşargil Eğitim Araştırma Hastanesi Bayan Doğum ve Çocuk Hastanesi’nde dünyaya geldi. Yeni yılın birinci dakikalarında Asar ailesinin Lina ismini verdikleri kız bebekleri dünyaya gelirken, birebir dakikalarda Kaya ailesinin Umut ismini verdikleri oğulları dünyaya geldi. Vilayet Sıhhat Müdürü Dr. Hakan Pamukçu yeni yılın birinci bebeklerini ve ailelerini ziyaret ederek, sıhhat durumlarıyla ilgili bilgi aldı. Pamukçu, daha sonra yeni doğan bebeklere çeyrek altın ikram etti.

‘MUTLUYUM, ŞÜKÜRLER OLSUN’

Umut bebeğin annesi Çiğdem Kaya, ikinci bebeğini dünyaya getirdiğini belirterek, “Doktorlarımıza teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. Memnunum. Şükürler olsun, bugünleri de gördük. İsmini Umut koydum” dedi.

İl Sıhhat Müdürü Hakan Pamukçu ise, “2024 yılında Diyarbakır’da doğan birinci bebeklerimizi ziyaret ettik. İki bebeğimiz doğdu. Bir bebeğimiz erkek Umut isminde, öteki bebeğimiz de Lina isminde bir kız. Bebeklerimizin Diyarbakır’a, memleketimize, bütün dünyaya ve insanlığa umut ışığı olmasını diliyoruz. Burada vazifesi başında bulunan hekiminden ebesine, hemşiresine kadar bütün sıhhat çalışanlarına da yılbaşı gecesinde ailelerinden farklı bir formda burada bulundukları için de teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Şimdiki

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

backlink satın al