DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN %
Diyarbakır
33°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Diyarbakırlı Ramazan Hoca Cinayeti Zanlısı Yakalandı

Diyarbakırlı Ramazan Hoca Cinayeti Zanlısı Yakalandı

ABONE OL
Şubat 5, 2024 15:00
Diyarbakırlı Ramazan Hoca Cinayeti Zanlısı Yakalandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sosyal medyada ‘Diyarbakırlı Ramazan Hoca’ olarak tanınan Ramazan Pişkin’i öldüren Erkan Baykut, polis tarafından yakalandı. Şüphelinin Beyoğlu’nda yakalandığı konutta yapılan aramada olayda kullandığı bıçak ve giysiler bulundu. Baykut’u anlatan komşuları, “Kapı komşumuz. Kendi halinde biriydi, kendi aleminde bir insandı lakin bu sabah da biz olayın şokuyla uyandık. Olayın nasıl olduğunu biz de anlamadık yani. Dindar biriydi lakin biraz da keyifçi bir arkadaştı.” dedi.

RAMAZAN HOCA’YI ÖLDÜREN KATİL ZANLISI KONUTUNDA YAKALANDI

Fatih Cerrahpaşa Mahallesi’nde, Ramazan Pişkin, işlettiği çay ocağında 3 yerinden bıçaklanmış olarak bulundu. Hastaneye kaldırılan Pişkin, burada hayatını kaybetti. Cinayeti çözmek için araştırmalara başlayan polis grupları, Pişkin’i öldüren kişinin Erkan Baykut (24) olduğunu tespit etti. Baykut, Beyoğlu’nda yaşadığı konutta yakalanarak gözaltına alındı. ‘Kasten yaralama’, ‘Tehdit’, ‘Mala ziyan verme’, ‘Hırsızlık’ cürümlerinden 9 kaydı olduğu öğrenilen Erkan Baykut’un meskeninde yapılan aramada, olayda kullandığı bıçak ve giysiler de bulundu.

“KENDİ HALİNDE BİRİYDİ”

Ramazan Pişkin cinayetinin şüphelisi Erkan Baykut’un komşusu Necdet Altuntuğ, “Kapı komşumuz. Kendi halinde biriydi, kendi aleminde bir insandı lakin bu sabah da biz olayın şokuyla uyandık. Olayın nasıl olduğunu biz de anlamadık yani. Birden polisleri gördük karşımıza. Geldiler, aldılar, götürdüler. Polis burada kendisini arıyordu. Kamera kayıtlarından bakmışlar, o formda bulmuşlar” dedi.

“DİNDAR BİRİYDİ LAKİN BİRAZ DA KEYİFÇİ BİR ARKADAŞTI”

Altuntuğ, “Burada yaşıyordu. Annesi üst katta yaşıyordu. Çok az olarak babasının yanında inşaatlara çalışmaya gidiyordu. Kendi aleminde bir çocuktu. Ramazan Hoca’yla ne bağı var bilmiyorum. Biz de birinci kere duyduk Ramazan Hoca’yı. Hasımlığı var mıydı, düşmanlığı var mıydı bilemem. Dindar biriydi lakin biraz da keyifçi bir arkadaştı. Bizim mahallenin mescidine giderdi. Görmüşlüğümüz var cami içinde” diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yeni

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

backlink satın al