DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22301611,30%
Diyarbakır
36°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Diyarbakırlı Ramazan Hoca, İstanbul’da Bıçaklanarak Öldürüldü

Diyarbakırlı Ramazan Hoca, İstanbul’da Bıçaklanarak Öldürüldü

ABONE OL
Şubat 5, 2024 12:24
Diyarbakırlı Ramazan Hoca, İstanbul’da Bıçaklanarak Öldürüldü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TOPLUMSAL medyada “Diyarbakırlı Ramazan hoca” olarak tanınan Ramazan Pişkin, Fatih’te kendisine ilişkin cay ocağında bıçaklanarak öldürüldü. Pişkin’in cenazesi İsimli Tıp’taki süreçlerin akabinde memleketi Diyarbakır’da toprağa verilecek. Polis kaçan saldırganı arıyor.

Olay, saat 14.00 sıralarında Cerrahpaşa Mahallesi’nde Ramazan Pişkin’e ilişkin çay ocağında meydana geldi. Pişkin’in bıçaklandığını gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sıhhat grubu sevk edildi. Polis takımları etrafta güvenlik tedbiri aldı. Birinci müdahalesi sıhhat takımları tarafından olay yerinde yapılan Pişkin, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Pişkin yapılan tüm müdahalelere karşın hayatını kaybetti. Polis, olayın akabinde kaçan saldırganın yakalanması için çalışma başlattı.

İSTANBUL VALİLİĞİ’NDEN AÇIKLAMA

Pişkin’in öldürülmesiyle ilgili İstanbul Valiliği’nden açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada, “Ramazan Pişkin, 31 Ocak 2024 günü saat 13.50 sıralarında Cerrahpaşa Mahallesi Kocamustafapaşa Caddesi 88 numaralı adreste bulunan ve kendisinin işlettiği çay ocağında, kimliği belgisiz bir şahıs tarafından bıçaklı atağa uğramıştır. Göğüs bölgesinden üç bıçak yarası alan ve 112 gruplarınca hastaneye kaldırılan Ramazan Pişkin, yapılan müdahalelere karşın kurtarılamayarak hayatını kaybetmiştir” denildi. Açıklamada ayrıyeten Pişkin’i öldüren şüphelinin yakalanması için başlatılan çalışmaların devam ettiği belirtildi.

“CENAZEYİ DİYARBAKIR’DA TOPRAĞA VERECEĞİZ”

Ramazan Pişkin’in akrabası Ahmet Arif, “Ramazan, merhum benim öz teyzemin oğludur. Bende bıçakla yaralandığını, hastaneye kaldırıldığını, ondan sonra hayatını kaybettiğini duydum. Hastaneden sonra vefat edince İsimli Tıp’a getirilmiş. Bundan sonraki süreçte teşhis edilecek. Sonra cenazemizi teslim alıp gerekli süreçlerden sonra Diyarbakır’a gömeceğiz. Çok acı bir olay. Zararsız bir insandı. Allah rahmet eylesin. Çok üzgünüz. İnşallah ortaya çıkar. Sanırım isimli kolluk, Polisler gerekli soruşturmayı yapıyor. İnşallah sonuç alınır” diye konuştu.

“BAZEN TELEFONU MEŞGULE ATIYORDU”

Halil İbrahim Galyan “Saat 08.40 sıralarında biz geldik, buraya oturduk muhabbet ettik. Bu türlü ayakta geziyordu. Orta sıra telefonları çalıyordu, çıkıyordu orada konuşuyordu. Bazen telefonu meşgule atıyordu. Biraz muhabbet ettik, bize biraz dini bilgiler falan verdi. Biz artık geç oldu, gidelim dedik. Biz gittikten sonra, Ramazan Hoca bizim Sirkeci’deki iş yerimize gelmiş. Yemek yedikten sonra tekrardan buraya gelmiş. İşte gördüğümüz üzere namaz üzerinde hainler bıçaklamış Ramazan hocayı. Namaz kılarken,  zaten kanı orada belli” dedi

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Aktüel

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

backlink satın al