DOLAR 32,2218 0.05%
EURO 35,1233 0.28%
ALTIN 2.524,420,96
BITCOIN 2148427-0,82%
Diyarbakır
23°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Diyarbakırlı Ramazan Hoca Katil Zanlısı Tutuklandı

Diyarbakırlı Ramazan Hoca Katil Zanlısı Tutuklandı

ABONE OL
Şubat 5, 2024 17:24
Diyarbakırlı Ramazan Hoca Katil Zanlısı Tutuklandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

DİYARBAKIRLI Ramazan Hoca olarak bilinen Ramazan Pişkin’i öldüren Erkan Baykut, savcılıktaki süreçlerinin akabinde tutuklanma talebiyle Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi. Savcılık tabirinde Baykut, “Ben kendisini Afgan asıllı Saboor Muradı zannettim. Olay tarihinde de Ramazan Pişkin’in Saboor Muradı olduğunu bilerek yaralamak hedefiyle gittim. Ben gittiğimde kendisine evvel taş attım. Taş isabet etmeyince kendisi taşı alarak bana karşılık verdi. Bende olayın heyecanıyla üzerimdeki bıçağı çıkararak karın bölgesine 2-3 kere sapladım” dedi.

TUTUKLANMA TALEBİYLE HAKİMLİĞE SEVK EDİLDİ

Savcılıktaki tabir süreçlerinin akabinde kuşkulu Erkan Baykut, tutuklanma talebiyle Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi.

“RAMAZAN PİŞKİN’İN SABOOR MURADI OLDUĞUNU BİLEREK YARALAMAK GAYESİYLE GİTTİM”

Savcılık tabirinde Erkan Baykut, “Babamın Fatih’te bulunan dükkanına çalışarak geçimimi sağlarım. Ramazan Pişkin’i tanımıyorum. Ben kendisini Afgan asıllı Saboor Muradı zannettim. Muradı isimli şahısla babamın yanında çalıştığı için tanıştım. Kendisi beni konutuna davet ederdi. Bana sigara içtiğimi bildiği için uyuşturucu hap ve Afgan macunu olarak bilinen hususlardan veriyorlardı. Ben kendimi kaybediyordum. Bu şahıslar tarafından 2017-2021 tarihleri ortasında cinsel istismara da uğradım. Bu istismara ait rastgele bir şikayetim bulunmamaktır. Yalnızca aileme anlattım. Olay tarihinde de Ramazan Pişkin’in Saboor Muradı olduğunu bilerek yaralamak hedefiyle gittim. Ben gittiğimde kendisine evvel taş attım. Taş isabet etmeyince kendisi taşı alarak bana karşılık verdi. Bende olayın heyecanıyla üzerimdeki bıçağı çıkararak karın bölgesine 2-3 sefer sapladım. Daha sonrasına bağırışma seslerini duyunca olay yerinden kaçarak uzaklaştım” dedi.

“BENİM RASTGELE BİR DİNİ KÜME VE CEMAATLE TEMASIM YOKTURö

Baykut sözünün devamında, “Benim rastgele bir dini küme ve cemaatle kontağım yoktur. Ramazan Pişkin’i Saboor Muradı olarak gördüğüm için saldırdım. Ramazan Pişkin’i olaydan evvel birinci defa 2021 yılında toplumsal medyada gördüm. Daha sonra iki ay kadar öncede babamın dükkanına 5 dakika uzaklıkta bulunan çaycı Ramazan Hoca isimli iş yerinde gördüm. Kendisinin Saboor Muradı olduğunu anladım. Saboor daima hayalime giriyordu. Hatada kullandığım bıçağı Eminönü’nden aldım. Öldürmek kastım yoktur. Yaralamak emeliyle gitmiştim. Olay nedeniyle pişmanım” diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Şimdiki

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r
backlink satın al