DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22341350,44%
Diyarbakır
33°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Fatih’te bıçaklanarak öldürülen Ramazan Pişkin’in cenazesi Diyarbakır’a gönderildi

Fatih’te bıçaklanarak öldürülen Ramazan Pişkin’in cenazesi Diyarbakır’a gönderildi

ABONE OL
Şubat 5, 2024 12:48
Fatih’te bıçaklanarak öldürülen Ramazan Pişkin’in cenazesi Diyarbakır’a gönderildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fatih‘te bıçaklanarak öldürülen Ramazan Pişkin’in cenazesi Adli Tıp Kurumu’ndan teslim alınarak memleketi Diyarbakır‘a gönderildi.

Fatih Cerrahpaşa Kocamustafapaşa Caddesi üzerinde bulunan dükkanında şimdi bilinmeyen bir nedenle tartıştığı kişi tarafından bıçaklı taarruza uğrayarak hayatını kaybeden Ramazan Pişkin’in cenazesi Adli Tıp Kurumu’ndan teslim alındı. Cenazeyi teslim almaya gelen akrabası Ahmet Arif, Pişkin’in zararsız bir insan olduğunu söyleyerek üzgün olduklarını belirtti. Polis gruplarının şüpheliyi yakalama çalışmalarının sürdüğünü lisana getiren Arif, Pişkin’i Diyarbakır‘da defnedeceklerini söz etti.

“Çok acı bir olay kimseye ziyanı olmayan bir insandı”

Cenazeyi teslim almaya gelen yakını Ahmet Arif, “Rahmetli Ramazan benim öz teyzemin oğluydu. Bende yalnızca bıçakla yaralandığını hastaneye kaldırıldığını ondan sonra hayatını kaybettiğini duydum. Hastaneden sonra vefat edince İsimli Tıp’a getirilmiş. Bundan sonraki süreçte teşhis edilecek. Sonra teslim alıp gerekli süreçlerden sonra Diyarbakır‘a gömeceğiz. Çok acı bir olay. Zararsız bir insandı. Allah rahmet eylesin. Çok üzgünüz. İnşallah ortaya çıkar. Sanırım isimli mevzu. Polisler gerekli soruşturmayı yapıyor. İnşallah sonuç alınacak” dedi.

Öte yandan isimli tıpta yapılan incelemelerin akabinde Ramazan Pişkin’in cenazesi memleketi Diyarbakır‘a gönderildi. Cenazenin yarın Diyarbakır Yeniköy Mezarlığı’na defnedileceği öğrenildi. – İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

backlink satın al