DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22301611,30%
Diyarbakır
36°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İstanbul’da bıçaklı taarruz sonucu hayatını kaybeden Filozof Ramazan Diyarbakır’da defnedildi

İstanbul’da bıçaklı taarruz sonucu hayatını kaybeden Filozof Ramazan Diyarbakır’da defnedildi

ABONE OL
Şubat 5, 2024 13:48
İstanbul’da bıçaklı taarruz sonucu hayatını kaybeden Filozof Ramazan Diyarbakır’da defnedildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul‘da bıçaklı akın sonucu hayatını kaybeden ve kentte “Filozof Ramazan” lakabıyla tanınan Ramazan Pişkin’in cenazesi Diyarbakır‘da toprağa verildi.

Fatih ilçesi Kocamustafapaşa Caddesi’nde işlettiği çay ocağında dün kimliği şimdi belirlenemeyen bir kişinin bıçaklı akınında hayatını yitiren Pişkin’in cenazesi, uçakla Diyarbakır‘a getirildi.

Ailesi ve yakınları tarafından Diyarbakır Havalimanı’ndan alınan Pişkin’in naaşı, cenaze nakil aracıyla merkez Sur ilçesindeki tarihi Ulu Cami’ye götürüldü.

Burada kılınan cenaze namazının akabinde Pişkin’in cenazesi, tekbirler eşliğinde Sur ilçesindeki İkili Havuz Mezarlığı’nda defnedildi.

Pişkin’in babası İsmail Pişkin, defin sürecinin akabinde gazetecilere yaptığı açıklamada, oğlunu katledenlerin yakalanmasını ve cezalandırılmasını talep ederek, “Devlete güveniyorum, Allah devlete zeval vermesin. Oğlum çok uygun biriydi. İnsanları seviyordu, çocuklar onun peşinden gidiyordu.” dedi.

Törene, HÜDA PAR Mersin Milletvekili Faruk Dinç, Pişkin’in ailesi, yakınları, arkadaşları, birtakım sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Olay

Diyarbakır’da “Filozof Ramazan” lakabıyla bilinen, kentteki vatandaşlara İslam’ı anlatan Pişkin, bir müddet evvel geldiği İstanbul’un Fatih ilçesi Kocamustafapaşa Caddesi’nde işletmeye başladığı çay ocağında kimliği belirlenemeyen kişinin bıçaklı saldırısına uğramış, Pişkin ağır yaralanırken, saldırgan olay yerinden kaçmıştı.

Sağlık görevlilerince hastaneye kaldırılan Pişkin, müdahalelere karşın kurtarılamamıştı.

Kaynak: AA / Şimdiki

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

backlink satın al