DOLAR 32,2713 0.08%
EURO 34,7284 0.12%
ALTIN 2.400,060,30
BITCOIN 1984976-1,21%
Diyarbakır
17°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Diyarbakır’da Tartışma Sonucu İntihar Teşebbüsü

Diyarbakır’da Tartışma Sonucu İntihar Teşebbüsü

ABONE OL
Şubat 5, 2024 17:36
Diyarbakır’da Tartışma Sonucu İntihar Teşebbüsü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

DİYARBAKIR’da etraf yolunda aracını park eden Veysi Çiçek (25), tartıştığı yanındaki kız arkadaşı Dilan K.’yi (25) tabancayla vurup, intihara kalkıştı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan Veysi Çiçek ömrünü yitirdi. Bu sırada aracıyla yoldan geçerken olaya şahit olan H.Ç., korna çalıp mahzur olmak istediğini fakat başaramadığını söyledi.

Olay, öğlenden sonra Kayapınar ilçesi etraf yolunda meydana geldi. Yanındaki kız arkadaşıyla ortalarında tartışla çıkan Veysi Çiçek 06 SY 780 plakalı arabasını yol kenarına park etti. Araçtan inen ikili, tartışmayı sürdürdü. Bu sırada Veysi Çiçek, yanındaki tabancayı çekip, Dilan K.’yi vurdu. Çiçek, akabinde silahın namlusunu kendisine doğrultup tetiği çekti.

Otomobiliyle seyir halindeyken olaya şahit olan H.Ç., 112 Acil Davet Merkezi’ni arayıp, bilgi verdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sıhhat takımları sevk edildi. Dilan K. ve Veysi Çiçek, birinci müdahalenin akabinde Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Tedaviye alınan yaralılardan Veysi Çiçek, ömrünü yitirdi. Dilan K.’nin ise hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.

‘KORNA ÇALARAK MANİ OLMAK İSTEDİM’

Olayın görgü şahidi H.Ç. polise verdiği sözde, memleketi Şanlıurfa’ya gittiğini belirterek, Bayanla erkeğin tartıştığı gördüm. Erkeğin silahı çektiğini gördüm. Kornaya bastım mahzur olmak için. Elimden bir şey gelmedi. Aracımı yolun ortasında durdurdum. O sıra tekrar silah sesi geldi. 112’yi aradım fakat yeri bilmediğim için öbür bir aracı durdurup bulunduğumuz yerin adresini söyledim dedi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yeni

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

backlink satın al