DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22364450,95%
Diyarbakır
33°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Filozof Ramazan’ın Cenazesi Diyarbakır’a Gönderildi

Filozof Ramazan’ın Cenazesi Diyarbakır’a Gönderildi

ABONE OL
Şubat 5, 2024 13:00
Filozof Ramazan’ın Cenazesi Diyarbakır’a Gönderildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

“Filozof Ramazan” lakabıyla tanınan ve Fatih‘te bıçaklı hücum sonucu hayatını kaybeden Ramazan Pişkin’in cenazesi İsimli Tıp Kurumundan alınarak Diyarbakır’a gönderildi.

Diyarbakır’da “Filozof Ramazan” lakabıyla bilinen, kentteki vatandaşlara İslam’ı anlatan Pişkin, bir müddet evvel geldiği İstanbul’un Fatih ilçesi Kocamustafapaşa Caddesi’nde işletmeye başladığı çay ocağında kimliği şimdi belirlenemeyen bir kişinin bıçaklı saldırısına uğradı.

Pişkin ağır yaralanırken, saldırgan olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine bölgeye polis ve sıhhat takımları sevk edildi. Sıhhat görevlilerince hastaneye kaldırılan Pişkin, müdahalelere karşın kurtarılamadı.

Pişkin’in cenazesi, yakınları tarafından İsimli Tıp Kurumundan alınarak Diyarbakır’a gönderildi.

Polisin, şüphelinin yakalanması için başlattığı çalışma sürüyor.

Valiliğin açıklaması

İstanbul Valiliği, olayla ilgili yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi:

“Ramazan Pişkin, saat 13.50 sıralarında Cerrahpaşa Mahallesi Kocamustafapaşa Caddesi 88 numaralı adreste bulunan ve kendisinin işlettiği çay ocağında, kimliği belgisiz bir şahıs tarafından bıçaklı hücuma uğramıştır. Göğüs bölgesinden 3 bıçak yarası alan ve 112 takımlarınca hastaneye kaldırılan Pişkin, yapılan müdahalelere karşın hayatını kaybetmiştir. Pişkin’i öldüren şahsın kimlik tespiti ve yakalama çalışmaları devam etmektedir.”

Kaynak: AA / Aktüel

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

backlink satın al